Over ons

Wij zijn een ponyclub en rijvereniging uit west-brabant die is opgericht in 1973 door vijf actieve boeren met hun passie voor de paarden. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een gezellige maar ook ambitieuze ponyclub en rijvereniging.  Ons doel is om op een leuke en sportieve manier bezig te zijn met de paarden- en ponysport. Dit doen wij zowel op recreatief als op wedstrijd niveau. Wij organiseren daarom ook diverse activiteiten voor zowel recreatieve leden als voor wedstrijdruiters.

De leden van ponyclub en rijvereniging Rodeo Ruiters Rucphen komen uit Rucphen, maar ook uit de omliggende dorpen zoals Zegge, Bosschenhoofd, Schijf, Sprundel, Sint-Willebrord, Etten-Leur, Roosendaal enzovoort.

Wil je meer informatie over onze ponyclub of rijvereniging neem dan contact op via ons contactformulier. Uiteraard mag je ook altijd een keer komen proef rijden!

Onze ponyclub en rijvereniging is aangesloten bij de overkoepelende organisatie KNHS en is onderdeel van KNHS regio Noord-brabant en KNHS Kring West-Brabant.

Clubfoto