2.2 Welke overige kosten heb ik als lid als ik wedstrijd wil rijden buiten de contributie?

Geldig paspoort van paard of pony: Dit is voor alle paarden en pony’s verplicht en hoort bij eventuele verkoop van  altijd bij het paard of de pony te blijven. Het kan op ieder moment door officials worden opgevraagd.

Registratiekosten voor paarden en pony’s die willen deelnemen aan wedstrijden en waarvoor nog nooit een startpas is aangevraagd brengt de KNHS éénmalig een bedrag in rekening. Voor de pony’s is dit ca € 18,00 en voor paarden ca. €25,25. Deze registratie kosten worden dan doorberekend aan onze leden nadat de eerste startpas is aangevraagd .

Startpas: Dit is een jaarlijks terugkerend bedrag, welke berekend wordt door de KNHS. Voor de pony’s is dit €90,00 en voor de paarden is dit € 114,75. Dit zijn de kosten voor een startpas die 12 maanden geldig is, onafhankelijk van het moment waarop deze aangevraagd wordt. De startpas wordt rechtstreeks door de KNHS naar de ruiter gefactureerd. Er zijn variaties op deze startpassen. Benieuwd naar de overige mogelijkheden voor deze startpassen? Klik dan hier.

Inschrijfgeld: Om op wedstrijden te kunnen starten is inschrijfgeld verschuldigd aan de organiserende vereniging.

Ponykamp: Deze kosten worden doorberekend aan de deelnemers van ponykamp. Als vereniging streven we ernaar dat deze kosten beperkt  blijven, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te gaan op ponykamp.

Deelname aan de clubavonden op vrijdagavond is voor alle leden vrij toegankelijk. Dit is inbegrepen bij de contributie.

Posted in: 2. Financieel